• darkblurbg
    Persoonlijke en professionele ontwikkeling
    "Wat we waarnemen is niet de natuur zelf, maar de natuur zoals die zich openbaart aan onze manier van vragen stellen" (Werner Heisenberg)

Uit het coachnetwerk: eigentijdse matching en dating met WHMS

Gepubliceerd op: 14-07-2016

Eigentijdse personal matching met When Harry Met Sally! Op zoek naar die leuke en serieuze relatie en klaar met de app's datingwebsites en advertenties in de krant? Dan is er nieuws! WHMS is een nieuw concept voor moderne eigentijdse matching voor mensen tussen de 30 en 50 jaar. Titia Roovers (Sterk Training & Coaching) is als psycholoog verbonden aan WHMS. Daarom maak ik met dit nieuwsbericht ook graag een beetje reclame. Lees hierna meer of ga direct naar de website: www.whenharrymetsally.nl

Van de website When Harry Met Sally

"When Harry met Sally is een eigentijdse personal matchmaker. Ons huisgemaakt matchingsprincipe is gebaseerd op essentiële vakliteratuur gecombineerd met hedendaagse maatschappelijke inzichten en een uniek algoritme. We beginnen altijd met een intake gesprek om te kijken of jouw karakter, ambities, dromen, interesses en uitstraling genoeg overeenkomen met die van onze bestaande profielen. Pas dan nemen we samen de volgende stap. De filosofie hierachter is om een ‘vijver’ te creëren waarbinnen wij de kans op een match aanzienlijk zullen vergroten. Want dat is ons einddoel: die ene persoon vinden. Die je tot nu toe nog niet bent tegengekomen, maar wel al heel lang wilt ontmoeten… Misschien stellen we jou daar binnenkort wel aan voor".