• darkblurbg
    Persoonlijke en professionele ontwikkeling
    "Wat we waarnemen is niet de natuur zelf, maar de natuur zoals die zich openbaart aan onze manier van vragen stellen" (Werner Heisenberg)

Referentie trainer Effectief communiceren en samenwerken voor business controllers

  • “Bewustwording van het belang van feedback. Vanuit meerdere perspectieven ‘probleem’ bekijken. Betrokkenheid creëren. Boven verwachting heel praktisch toepasbaar.
  • Goede setting. Niet veel onderwerpen maar specifiek gericht. Herhaling van dingen die zo logisch lijken maar toch snel vergeten worden.
  • Een duidelijke balans tussen theorie en praktijk (maatwerk) in de training.
  • Interactief, enthousiast, ervaring. Veel afwisseling, niet te langdradig.
  • Inhoudelijke kennis en betrokken. Laat ruimte voor de deelnemers.“

Deelnemers, business controllers, Pluryn

Referentie trainer Effectief beïnvloeden en Onderhandelen voor deurwaarders

“Joost heeft afgelopen studiejaar de trainingen Effectief beïnvloeden en Onderhandelen aan gerechtsdeurwaarderstudenten gegeven. En met succes. Studenten hebben veel geleerd en veel plezier gehad bij de trainingen van Joost. In de samenwerking waardeer ik Joost om zijn rake observaties, humor en zijn vermogen om theorie te vertalen naar de praktijk van de student.”

Lilith Brouwer, cursuscoördinator Hogeschool Utrecht (trainer en docent communicatieve vaardigheden)

Referentie trainer Effectief communiceren voor projectleiders

“De projectleiders wilden een cursus slecht nieuws gesprekken. In onze organisatie ontbreekt het bijvoorbeeld niet aan goeie ideeën voor nieuwe projecten en het komt voor dat we niet voldoende capaciteit hebben om te voldoen aan interne wensen. Dan moeten we 'nee' verkopen. Via via kwam ik in contact met Dreamfactory. Jan Willem en Joost hebben de training uitstekend voorbereid. De maatwerktraining was praktisch met een goede afwisseling tussen theorie en de eigen praktijk. Daarbij is het de trainers gelukt veiligheid te creëren waardoor iedereen met de billen bloot durfde.”

Nicolette Nol, Financieel Manager en Producer, VPRO digitaal

“Ik vind het heel belangrijk dat een training praktisch is. Dat is in deze training goed gelukt. De training sloot goed aan op mijn eigen ontwikkeling, in werk en ook privé. Ik ben me nu veel bewuster hoe ik communiceer en hoe ik reageer op anderen. De training was op maat toegesneden en dat was prettig. Ook gedurende de training was er de flexibiliteit om dat te doen wat nodig was. In de training werkten we ook met een trainingsacteur. Voor mij was dat nieuw. De acteur kon zich goed inleven in de situaties die ingebracht werden. Daardoor konden we precies dat oefenen dat we lastig vonden. In deze training hadden we geen last van overmatig gebruik van managementtaal. Dat hoor je nog wel eens. In deze training was het taalgebruik lekker nuchter.”

Laurens de Knijff, Projectleider, VPRO digitaal

Referentie trainer Persoonlijke effectiviteit voor juristen

“De cursus Persoonlijke effectiviteit heeft mij erg veel opgeleverd. Ik heb mijzelf beter leren kennen, mijn vaardigheden uitgebreid en mijn interesse vergroot. Ik wil benadrukken dat mijn docent, Joost van Andel, dit mogelijk heeft gemaakt. Ik wil hem daar oprecht voor bedanken!”

Deelnemer, student HBO-Rechten, Hogeschool Utrecht

Jouw referentie hier?