• darkblurbg
    Persoonlijke en professionele ontwikkeling
    "Wat we waarnemen is niet de natuur zelf, maar de natuur zoals die zich openbaart aan onze manier van vragen stellen" (Werner Heisenberg)

Referentie personal coach, psychosociaal therapeut in Utrecht

“Scherpe observaties, overstijgende terugkoppelingen en het creëren van vertrouwen zijn krachtige aspecten van de werkwijze van Joost. Tijdens de oefeningen met een systemische benadering is Joost een goede facilitator om bij de kern te komen waarna hij gerichte handvatten geeft om er verder mee te gaan. Het traject heb ik als prettig en heel waardevol ervaren.”

Seraya, trainee informatieadviseur 

Referentie personal coach, psychosociaal therapeut in Utrecht

“Mijn grootste angsten onder ogen zien, maar hoe ellendig ook, liefst wel met humor. Dat kan dus bij Joost. Zijn aanpak werkte bij mij heel goed en ik heb daardoor heel veel van hem geleerd!”

Caroline, zelfstandig ondernemer (woordvoering, pers, PR, public affairs en mediatraining)

Referentie personal coach, psychosociaal therapeut in Utrecht

“Joost heeft me enorm geholpen om weer te durven denken aan een (nieuwe) toekomst. Geen zweverige methodes, maar een zeer duidelijke aanpak wat heel goed aansloot bij hoe ik ben waardoor de therapie zeer effectief was. Joost wist haarfijn precies de juiste vragen te stellen waardoor ik steeds beter mijn eigen issues kon analyseren en zelf een andere manier van denken kon aanmeten, weg van de negatieve spiraal waar ik zelf niet meer uit kwam. Daarnaast is Joost ook gewoon een zéér prettig persoon om een goed gesprek mee te hebben, wat alleen maar helpt in de therapie”.

Mark, bankier

Referentie personal coach, psychosociaal therapeut in Utrecht

“Ik heb Joost in 2009 als personal coach ingehuurd. Ik heb hem leren kennen als een stabiel, integer en betrouwbaar mens. Als coach durft hij diep te gaan en haakt hij niet af. Hij is analytisch, houdt op professionele wijze de juiste afstand en laat zich niet overpoweren”.

Robert, zelfstandig ondernemer (senior organisatieadviseur)

Referentie personal coach, psychosociaal therapeut in Utrecht

“Joost heeft mij begeleid bij een carriereswitch vanuit het bankwezen naar de communicatiewereld. Zijn scherpe observaties hebben mij enorm geholpen om mijn richting te bepalen en vast te houden. Zijn begeleiding is altijd uitgegaan van respect voor mijn situatie en ideeën, zonder mij al te veel te laten afdwalen.”

Timo, communicatieprofessional en teamcoördinator

Jouw referentie hier?