• darkblurbg
    Persoonlijke en professionele ontwikkeling
    "Wat we waarnemen is niet de natuur zelf, maar de natuur zoals die zich openbaart aan onze manier van vragen stellen" (Werner Heisenberg)

Promotieonderzoek naar het relationeel handelen van begeleiders van organisatieverandering

Promotieonderzoek naar het relationeel handelen van begeleiders van organisatieverandering

Vanaf 1 januari 2019 mag Joost van Andel 4 jaar lang promotieonderzoek doen naar het relationeel handelen van begeleiders van organisatieverandering en het verder verbeteren daarvan. Met dit onderzoek wil ik een bijdrage leveren aan de deskundigheidsbevordering van professionals die organisaties begeleiden bij ingewikkelde veranderingen. Naast een literatuurstudie op het gebied van organisatieverandering, psychologie en psychotherapie bestaat het onderzoek voor een groot deel uit praktijkstudie.

Nieuwe praktijkruimte!

Nieuwe praktijkruimte!

Begin december is het dan zover... verhuizen! Pura Coaching, het bedrijf van Karin Sturkenboom met wie Joost van Andel al jaren samenwerkt, verhuist naar een nieuwe praktijkruimte. En Joost verhuist mee! Op de foto het uitzicht vanuit de nieuwe ruimte: restaurant Instock Utrecht met daarachter de Vleutenseweg. Vanaf 10 december ben je welkom in het nieuwe pand. De nieuwe praktijkruimte is gevestigd aan de Niasstraat 6D, Utrecht en ligt op ongeveer 1 kilometer van onze oude werkplek. Bereikbaar via de diverse bushaltes aan de Vleutenseweg. Betaalde parkeerplekken vind je in de straat.

Aangesloten bij SCAG

Aangesloten bij SCAG

Met ingang van 1-1-2017 is Joost van Andel aangesloten bij de SCAG. De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) bepaalt dat zorgcliënten klachten en geschillen over een zorgaanbieder aan een erkende geschilleninstantie moeten kunnen voorleggen. Dit biedt cliënten een laagdrempelig alternatief voor de gang naar de rechter. Zorgaanbieders moeten vanaf 1 januari 2017 aangesloten zijn bij een erkende geschilleninstantie.

Uit het coachnetwerk: eigentijdse matching en dating met WHMS

Uit het coachnetwerk: eigentijdse matching en dating met WHMS

Eigentijdse personal matching met When Harry Met Sally! Op zoek naar die leuke en serieuze relatie en klaar met de app's datingwebsites en advertenties in de krant? Dan is er nieuws! WHMS is een nieuw concept voor moderne eigentijdse matching voor mensen tussen de 30 en 50 jaar. Titia Roovers (Sterk Training & Coaching) is als psycholoog verbonden aan WHMS. Daarom maak ik met dit nieuwsbericht ook graag een beetje reclame. Lees hierna meer of ga direct naar de website: www.whenharrymetsally.nl

Erkenning als Registertherapeut RBCZ

Erkenning als Registertherapeut RBCZ

Sinds begin 2016 ben ik erkend als Registertherapeut RBCZ. Daar ben ik trots op omdat het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg daarmee een uitspraak doet over de kwaliteit van mijn begeleiding als Psychosociaal therapeut. Een voordelig gevolg daarvan voor cliënten is dat mijn begeleiding nu door nog meer zorgverzekeraars gedeeltelijk wordt vergoed. Deze vergoeding vindt plaats vanuit de aanvullende zorgverzekering (en zit dus niet in het basispakket).