• darkblurbg
  Persoonlijke en professionele ontwikkeling
  "Wat we waarnemen is niet de natuur zelf, maar de natuur zoals die zich openbaart aan onze manier van vragen stellen" (Werner Heisenberg)

Wat kun je verwachten als je je aanmeldt voor personal coaching?

De werkwijze die ik volg in een traject van personal coaching is de volgende:

 1. we maken een afspraak voor een intakegesprek

 2. ter voorbereiding daarop vul je de intakevragenlijst in; je kunt deze terugsturen vóór het intakegesprek (via de aanmeldknop of per mail)

 3. tijdens het intakegesprek maken we kennis en bespreken we de vragenlijst. We staan stil bij je doelen en bespreken of het voldoende klikt

 4. wanneer we het beiden zien zitten sluiten we een begeleidingsovereenkomst. Een traject bestaat meestal uit 5-10 sessies van een uur. De intake is dan de eerste sessie en wordt in rekening gebracht

 5. als we direct na de intake besluiten niet verder te gaan, wordt deze niet in rekening gebracht

 6. in de sessies werken we aan je doelen en vaak krijg je een huiswerkopdracht mee voor de volgende sessie

 7. we evalueren regelmatig en staan ook stil bij de vraag hoe je vasthoudt wat je hebt bereikt. Ook na de coaching

Vragenlijst downloaden

Aanmelden

Benaderingen binnen personal coaching

Personal coaching omvat diverse benaderingen. Ik heb mij onder andere gespecialiseerd in onder andere Systemisch werk, Transactionele analyse (TA) en Neuro-linguïstisch programmeren (NLP). Om daar meer over te lezen, volg dan de links.

Ethische code en klachten

Ik ben deelnemer aan de Ethische Commissie van Phoenix Opleidingen in Utrecht en houd me aan de uitganspunten en richtlijnen van de Ethische Code. De Ethische Commissie zorgt ervoor dat de Ethische Code up-to-date blijft, dat de klachtenprocedure goed functioneert en dat er een effectief functionerende klachtencommissie is. Mocht je een klacht hebben over mijn begeleiding als coach, dan kun je daarvoor terecht bij de Ethische Commissie.