• darkblurbg
    Persoonlijke en professionele ontwikkeling
    "Wat we waarnemen is niet de natuur zelf, maar de natuur zoals die zich openbaart aan onze manier van vragen stellen" (Werner Heisenberg)

Achtergrond

Mensen en organisaties begeleiden bij hun ontwikkeling is de kern van mijn werk. Dat doe ik met veel plezier. Ik werk met persoonlijke diepgang èn luchtigheid, met verstand èn gevoel, met het persoonlijke èn het zakelijke. Daarbij gebruik ik zowel mijn ervaring als coach, trainer en psychosociaal therapeut, als mijn achtergrond als bedrijfseconoom en bedrijfskundige.

Loopbaan

Mijn loopbaan begon ik als bedrijfseconoom. Onder andere bij Siemens Nederland en Hema werkte ik als business controller. In 2002 kreeg ik de kans om naast mijn werk bedrijfskunde te gaan studeren aan de Erasmus Universiteit. Ik specialiseerde me als veranderkundige. Tijdens mijn afstuderen maakte ik de grote overstap in mijn werk, kort nadat ik re-integreerde van een burnout. Daarvoor was ik volledig vastgelopen. In 2004 maakte ik de stap van business cases en verslaggeving naar mensen en organisaties helpen ontwikkelen. Bij Hogeschool Utrecht kon ik daarmee aan de slag als hogeschooldocent, trainer en studieloopbaanbegeleider. Al snel was ik er achter: het bestaat dus wel... werk dat echt bij je past!

Leermeesters

Over het vak van coach, trainer en therapeut heb ik veel geleerd van: Maarten van Os, Jan Willem van den Brink, Peter Asscheman, Anca Poll, Wibe Veenbaas, Morten Hjort, Joke Goudswaard, Herman Cools, Alexandra Tompkins, Sander Reinalda, Roni Kleingeld, Thecla Kroese, Karin de Galan en Roy de Brabander.