• darkblurbg
    Persoonlijke en professionele ontwikkeling
    "Wat we waarnemen is niet de natuur zelf, maar de natuur zoals die zich openbaart aan onze manier van vragen stellen" (Werner Heisenberg)

Referentie teamcoach financials

“Toen ik bij VolkerWessels binnenkwam hadden de twee afdelingen al een tweetal sessies met Joost gehad. Ik kende de afdelingen al uit mijn verleden als extern adviseur van het concern en zag bij binnenkomst al de nodige verbetering. Na afloop van het traject waren de beide afdelingen zo enthousiast dat door hen zelf werd voorgesteld om de afdelingen samen te voegen. Dit had ik ook voor ogen, maar dankzij de goede begeleiding van Joost kwam dit nu vanuit de mensen en hoefde ik hen niets op te leggen. Een betere start kun je niet wensen.”

Marcel Rijkens, manager Concernadministratie & Verslaglegging, VolkerWessels 

Referentie teamcoach begeleiders en hulpverleners

“Door op deze interactieve manier met het team bezig te zijn, zijn we als team weer dichter bij elkaar gekomen. Het was goed om te zien dat het team (h)erkenning bij elkaar vond en dat er een moment van bezinning was. Deze bijeenkomst heeft zeker bijgedragen aan de toekomstige ontwikkeling van het kunstcentrum en het team. De eerste bouwstenen zijn gelegd.”

Marieke Schaap, teammanager Kunstcentrum, Sherpa                    

Referentie teamcoach begeleiders en bijlesdocenten

  • “Goed voorbereid. De structuur van de teamtraining was duidelijk en er werd gelukkig flexibel mee omgegaan wanneer nodig. Jullie straalden ervaring uit.
  • Ik heb het gevoel dat ik nu alles wel in de groep kwijt kan. Joost, je hebt bizar veel energie. Gezellig! Goede begeleiding bij het kwaliteitenspel.
  • Kwaliteitenspel was prima. Fijn dat Joost als trainer erbij zat. Dit spel heeft een sterke begeleider nodig voor het geval dat...
  • Daarnaast vond ik de blokken met betrekking tot teambuilding verrassend en erg nuttig maar met name complementen voor de opbouw van het programma.
  • Joost, het is enorm jammer dat dit je laatste training is geweest. De flair en finesse waarmee je de groep begeleidt is erg prettig.
  • Kalm, verstandig, luchtig. Tot volgend jaar.”

Deelnemers, begeleiders en bijlesdocenten, Vereniging Anderwijs

Jouw referentie hier?