• darkblurbg
    Persoonlijke en professionele ontwikkeling
    "Wat we waarnemen is niet de natuur zelf, maar de natuur zoals die zich openbaart aan onze manier van vragen stellen" (Werner Heisenberg)

Verhuizing praktijk

Gepubliceerd op: 07-06-2020

De praktijk van Joost is vanaf 1-7-2020 gevestigd in de Utrechtse binnenstad. Samenwerkingspartner Karin Sturkenboom treedt in dienst van Phoenix Opleidingen en beëindigt haar zelfstandige praktijk Pura Coaching. Jammer en mooi tegelijk! En zoals het gezegde gaat: 'als er een deur dicht gaat, gaat er ergens anders een open'. In dit geval zelfs twee...

De 'nieuwe' praktijkruimte bevindt zicht midden in de Utrechtse binnenstad, aan Kleine Geertekerkhof 1. Achter de twee blauwe deuren is Palladio gevestigd: Huis voor de Kunsten. Palladio biedt ruimte aan kunstenaars en aan een praktijkruimte. Daar gaat Joost samenwerken met Phoenix studiegenoot Ineke Gorter (Coachingbureau Inzicht).

Betaald parkeren kan in Parkeergarage Springweg (Strosteeg 83). Vervolgens loop je in 7 minuten over de Springweg naar de praktijk. Direct achter de deuren naar Palladio vind je een wachtruimte met een zitje. Welkom!