• darkblurbg
    Persoonlijke en professionele ontwikkeling
    "Wat we waarnemen is niet de natuur zelf, maar de natuur zoals die zich openbaart aan onze manier van vragen stellen" (Werner Heisenberg)

Zoek je een goede personal coach in Utrecht?

Met een goede personal coach kun je meer inzicht krijgen in je eigen situatie zodat je weer een stap voorwaarts maakt. Of het nu gaat om vragen uit je werk- of je privéleven, of je nu van een klacht af wilt of juist iets belangrijks wilt bereiken: als personal coach kan ik je helpen je effectiviteit verder te vergroten. Ik werk in Utrecht en eventueel op je werklocatie.

Wat wil je bereiken met jouw personal coach?

We staan in het intakegesprek stil bij wat jij wilt bereiken. Voorbeelden van doelen zijn:

  • Effectiever omgaan met conflicten.
  • (Samenwerkings)relaties verbeteren met leidinggevenden, collega's, je partner of vrienden en familie.
  • Meer rust en ontspanning.
  • Je rol als leidinggevende beter invullen.
  • Meer op jezelf vertrouwen en jouw eigen koers.
  • Betere gesprekken voeren als adviseur, leidinggevende of coach.

Wat houdt personal coaching in?

Bij personal coaching gaat het om bewust worden en kiezen. Je leert over waarom je de dingen doet zoals je ze doet. En het effect daarvan op je omgeving. Ik houd je een spiegel voor en nodig je uit naar jezelf en je strategieën te kijken. Daarbij maak ik gebruik van de ervaring dat coachvragen uit de werkcontext vaak ook spelen in de privésituatie. Vaak net in een andere vorm. Tijdens een traject van personal coaching werken we op twee lagen: de laag van praktische tips en handvatten en de diepere laag: jouw persoonlijke onderstroom. Jouw doelen zijn het vertrekpunt en bepalen de focus.

Nieuwsgierig geworden naar wat dit voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een intakegesprek.

Vergoeding door je zorgverzekeraar?

Voor begeleiding door een tweedelijns psycholoog of psychotherapeut heb je een verwijzing nodig. Bovendien betaal je de eerste rekeningen vanuit je eigen risico. Voor begeleiding door een psychosociaal therapeut is dat niet noodzakelijk. Je kunt rechtstreeks een afspraak maken. Bovendien wordt psychosociale therapie vaak gedeeltelijk vergoed, vanuit je aanvullende zorgverzekering. Wil je weten of mijn begeleiding gedeeltelijk vergoed kan worden, lees verder onder psychosociale therapie.

Contact opnemen